Ett parti av arbetare, för arbetare

Kommunistiska Partiet är inte ett parti som alla andra. De etablerade riksdagspartierna har blivit maktpartier, utan någon kontakt med sina medlemmar eller sina väljare. Målet att förändra samhället har ersatts av möjligheten att till god inkomst förvalta ett Sverige där utvecklingen går åt fel håll.

Kommunistiska Partiet är ett annat slags parti. Vi är ett parti av arbetare och för arbetare. Våra företrädare tillåts inte tjäna pengar på sitt engagemang och våra anställda får inte tjäna mer än en genomsnittlig arbetarlön. Vi kämpar varje dag för att bygga upp en rörelse på arbetsplatser och i bostadsområden i kamp mot högerpolitik och orättvisor.

Kommunistiska Partiet bygger just nu ut och bildar nya avdelningar runt om i landet, men vi behöver bli ännu fler och ännu starkare. Vi behöver bli fler som vill ha och kräver en förändring.

Vi är ett gräsrotsparti där alla medlemmar deltar i den politiska debatten och är aktiva efter förmåga. Alla medlemmar insats är viktiga för oss.

Är du ännu inte medlem i Kommunistiska Partiet vill vi gärna att du blir det. Läget i världen är alltför allvarligt för att du ska stå ensam och tillsammans kan vi göra något åt saken.

Bli medlem!