Överklaga skuldsaneringen!

2021-09-06

Ingen ska få slippa betala skadestånd om man begått ett grovt brott. Ändå gick Tingsrätten på Kronofogdens linje och beviljade Simon Olsson skuldsanering, trots att brottet han begått bör betraktas som grovt.

Att först samla in uppgifter om personer som tar avstånd från nazismen och därefter överlämna registret till nazister som inte drar sig för att mörda de antifascister som vägrar låta sig skrämmas till tystnad. Att upprätta ett sådant register är det samma som att utsätta de registrerade för ett konkret dödshot och bör ses som ett politiskt terrordåd.

Därför uppmanar Kommunistiska Partiet alla som blivit registrerade av Simon Olsson att överklaga domen till Hovrätten. Det är bråttom, eftersom en överklagan måste vara inskickad senast den 8 september.

Vill du slippa formulera din överklagan själv, så kan du delta i en gruppöverklagan som håller på att formuleras. Det enda du behöver göra är att skicka ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och personnummer till info@kommunisterna.org så ser vi till att du blir uppsatt på listan.

Kommunistiska Partiet