Idag börjar förtidsröstningen!

Redan nu går det att rösta på Kommunistiska Partiet.

2014-08-27

Från idag, onsdag 27 augusti, öppnas minst en vallokal i varje svensk kommun. I förra valet 2010 röstade 39,4 procent av väljarna i förtid, en siffra som ökat i varje val. Därför är det är viktigt att Kommunistiska Partiets valsedlar finns på plats i alla dessa lokaler.

De måste på de flesta orter läggas ut av våra partiarbetare då Valmyndigheten bara tillhandahåller röstsedlar för de partier som redan har mandat. Sedan gäller det att regelbundet kontrollera tillgången på valsedlar.

Vid förtidsröstning måste du ta med ditt röstkort och legitimation. Ta också gärna med Kommunistiska Partiets valsedel.

Om du saknar valsedeln och den inte heller finns i lokalen så ska du ta en blank valsedel och på den tydligt skriva Kommunistiska Partiet. Ingenting mer, inga personnamn.

På detta sätt ger du det revolutionära arbetarpartiet din röst.