Flygblad på andra språk

2014-08-26

Vi är alla olika, men vi har något viktigt gemensamt. Vi är alla arbetare här i Sverige. Vi är alla tvingade att sälja vår arbetskraft till företagen för att kunna försörja oss själva och våra familjer. Vi får aldrig glömma vårt gemensamma intresse och låta motståndarna splittra oss.”

Så inleds det flygblad på en mängd olika språk Kommunistiska Partiet tagit fram för att lättare nå ut till arbetare i Sverige med utländsk bakgrund i valrörelsen. Flygbladet presenterar kommunisternas klasspolitik och framhäver att vi är ett parti av arbetare, för arbetare oavsett ursprung.

Flygbladet finns än så länge att tillgå på arabiska, engelska, franska, kurdiska, persiska, polska och spanska, och det kan tillkomma ytterligare språk. Ladda ner flygbladen som PDF och sprid!

Ladda ner flygbladen här